Hubelino dječje igračke

Hubelino je proizvođač dječjih igračaka iz Njemačke. Tvornica im se nalazi u gradu Erkelenzu. Proizvode razne plastične setove kocki koje su kompatibilne sa popularnim LEGO Duplo kockama. Sve igračke su testirane od strane nekoliko njemačkih agencija i udovoljavaju svim sigurnosnim standardima. Izrađene su od najkvalitetnije ABS plastike. Mogu se čak i prati u perilicama posuđa na temperaturama do 40 °C. Tvrtka u svom asortimanu ima 4 različite kategorije proizvoda: staze za pikule, setove za učenje, puzzle i kocke za slaganje.


Staze za pikule


Ova kategorija Hubelino proizvoda je najpopularnija i najprodavanija. Sastoji se od nekoliko različitih setova koji se uglavnom razlikuju po broju dijelova od kojih se sastoje. Tako imamo one najmanje od 22 dijela do onih najvećih od 200 dijelova. Svi se setovi sastoje od mnoštva kockica, skretnica i naravno, pikula. Ovakve igračke djeci omogućavaju da razviju svoju kreativnost jer ne postoji samo jedan način na koji se staza može složiti, već ju svatko može složiti na svoj način. Isto tako, moguće je povezati više različitih setova ili povezati set sa nekim drugim elementima iz LEGO Duplo seta i na taj način proširiti funkcionalnost.
Moguće je skinuti i aplikaciju za mobitele i tablete koja u sebi sadrži razne predloške za slaganje staza, animacije staza i razne druge zanimljivosti.


Setovi za učenje


Ima nekoliko različitih tipova proizvoda u ovoj kategoriji. To su razne ploče sa kockama uz koje djeca uče razne stvari, od brojeva, slova, matematike i dr. Osim klasičnog učenja, djeca ih mogu koristiti i kao obične kocke za igru. Stoga su takvi setovi odličan i isplativ poklon i za manju djecu jer ih u početku koriste samo kao kocke, a kad narastu mogu ih koristiti u edukativne svrhe.


Puzzle


Sve puzzle u ovoj kategoriji izrađene su od visokokvalitetnih materijala i s obzirom da su nacrtane na kockama, mogu se korisiti i kao obična igračka za slaganje. Od onih manje zahtjevnih od onih težih, pružiti će djeci odličnu dozu zabave.


Kocke za slaganje


Ove kocke odlična su investicija jer osim što se mogu koristiti zasebno, moguće ih je kombinirati i sa LEGO Duplo kockama i sa stazama za pikule. Na taj način djeca dobiju vrlo zanimljivu igračku i uče se kombiniranju.


Hubelino je odavno prepoznat kao kvalitetna marka igračaka stoga i ne čudi da se prodaju u jako mnogo zemalja, kao i u Hrvatskoj na pchelica.com.


hubelino kocke hubelino kocke